Criza energetică stiri: 792
Preşedintele stiri: 3240
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Djokovic vrea să dea în judecată Guvernul Australiei

20 ian. 15:30   Sport
1511

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a pierdut săptămîna trecută procesul cu statul australian, în urma căruia a fost expulzat și obligat să plătească cheltuielile de judecată.

Sîrbul a scăpat de suma de 500.000 de dolari datorată Australiei, deoarece organizatorul Australian Open, Tennis Australia, suportă și cheltuielile de judecată ale sportivilor de la turneu, transmite Noi.md cu referire la digisport.ro.

Novak Djokovic, hotărît să dea Australia în judecată

Djokovic este totuși hotărît să continue lupta cu Australia și după ce s-a întors în țara natală, Serbia. Conform publicației sîrbe Telegraf, liderul mondial vrea să dea în judecată Guvernul Australiei pentru felul în care a fost tratat.

Pe aeroportul din Melbourne, sportivul a stat mai multe ore într-o cameră, fără acces la telefon, iar ulterior a fost mutat într-un hotel din carantină, unde a stat mai multe zile în condiții precare. În clădirea respectivă s-ar fi aflat gîndaci, iar Djokovic n-ar fi primit nici măcar o masă pe zi.


Djokovic crede că a fost tratat necorespunzător și că este nevinovat în toată această situație, iar acum vrea să ceară compensații uriașe Guvernului Australiei, în valoare de 3,8 milioane de euro, invocînd "tratamente rele" pe durata șederii sale în Melbourne.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав