X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Djokovic vrea să dea în judecată Guvernul Australiei

20 ian. 2022,, 15:30   Sport
2140 0

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a pierdut săptămîna trecută procesul cu statul australian, în urma căruia a fost expulzat și obligat să plătească cheltuielile de judecată.

Sîrbul a scăpat de suma de 500.000 de dolari datorată Australiei, deoarece organizatorul Australian Open, Tennis Australia, suportă și cheltuielile de judecată ale sportivilor de la turneu, transmite Noi.md cu referire la digisport.ro.

Novak Djokovic, hotărît să dea Australia în judecată

Djokovic este totuși hotărît să continue lupta cu Australia și după ce s-a întors în țara natală, Serbia. Conform publicației sîrbe Telegraf, liderul mondial vrea să dea în judecată Guvernul Australiei pentru felul în care a fost tratat.

Pe aeroportul din Melbourne, sportivul a stat mai multe ore într-o cameră, fără acces la telefon, iar ulterior a fost mutat într-un hotel din carantină, unde a stat mai multe zile în condiții precare. În clădirea respectivă s-ar fi aflat gîndaci, iar Djokovic n-ar fi primit nici măcar o masă pe zi.


Djokovic crede că a fost tratat necorespunzător și că este nevinovat în toată această situație, iar acum vrea să ceară compensații uriașe Guvernului Australiei, în valoare de 3,8 milioane de euro, invocînd "tratamente rele" pe durata șederii sale în Melbourne.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?