Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Djokovic s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală la Roma

13 mai. 2021,, 23:00   Sport
2193 0

Tenismanul sîrb Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a calificat fără prea mari eforturi în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 2.082.960 euro, învingîndu-l în două seturi, 6-2, 6-1, pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, într-o partidă disputată joi.

Programat la ora 10:00 dimineaţa pe terenul central de la Foro Italico, în faţa cîtorva sute de spectatori, meciul dintre Djokovic şi Davidovich a fost dominat cu autoritate de liderul clasamentului ATP, care i-a dat o lecţie tînărului jucător iberic (21 ani), în faţa căruia s-a impus după puţin mai mult de oră de Joc.

Chestionat în legătură cu prezenţa fanilor la meci, pentru prima oară de la debutul competiţiei, Djokovic a declarat: "Nu a fost bine, a fost extraordinar. Publicul mi-a lipsit şi a fost plăcut să-i revăd pe spectatori în tribune. Sper să pot rămîne la acest turneu cel puţin încă un tur, pentru a profitat de prezenţa lor".

"Astăzi am jucat foarte bine. Davidovich Fokina meu a avut un început bun, cu un break, însă am revenit imediat. Am controlat jocul de pe linia de fund, am fost puţin mai solid decît adversarul meu, care a făcut cîteva greşeli în momentele importante", a adăugat sîrbul.

Vineri, sferturile de finală, Novak Djokovic îl va înfrunta pe cîştigătorul duelului dintre grecul Stefanos Tsitsipas (nr. 5) şi italianul Matteo Berrettini (nr. 9), recentul finalist al Mastersului 1.000 de la Madrid.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?