Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Divizia națională: Dinamo-Auto Tiraspol o întîlnește pe Sfîntul Gheorghe Suruceni

1 mar. 2021,, 09:45   Sport
2077 0

Dinamo-Auto Tiraspol și Sfîntul Gheorghe Suruceni se întîlnesc astăzi într-un meci al etapei a XXIII-a a Diviziei Naționale. Partida se va disputa la complexul sportiv Sheriff din Tiraspol (Sala Polivalentă), cu începere de la ora 12.30.

Prima dată cele două echipe au jucat un meci direct în Divizia A, pe 25 noiembrie 2012, atunci fiind consemnat un rezultat de egalitate, 1-1. În returul acelui sezon, dinamoviștii s-au impus acasă cu 2-0.

În Divizia Națională, Dinamo-Auto și Sfîntul Gheorghe s-au întîlnit pînă acum de 12 ori. “Sfinții” au cîștigat 5 meciuri, iar tiraspolenii - 4, în timp ce 3 întîlniri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil echipei din Suruceni, 16-15.

Cel mai recent meci dintre cele două formații s-a disputat în etapa a XIV-a. Partida de pe 17 octombrie 2020, jucată la Suruceni, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Golurile au fost marcate de Yevhen Smirnov, respectiv Shahrom Samiev.

Sfîntul Gheorghe și Dinamo-Auto s-au duelat și în prima ediție a Cupei Federației. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Igor Dobrovolski, 2-1. A fost singura înfrîngere de la turneu a viitorilor cîștigători ai trofeului, SGS.


În clasament, Sfîntul Gheorghe este pe locul 4, cu 40 de puncte la activ, în timp ce Dinamo-Auto se află pe poziția a 5-a, cu 32 de puncte acumulate.

După victoria de miercuri cu Speranța, echipa antrenată de Igor Dobrovolski a ajuns la 7 meciuri consecutive fără înfrîngere în Divizia Națională (3 victorii, 4 remize). Ultimul meci pierdut de Dinamo-Auto în campionat a avut loc pe 20 octombrie 2020, un 1-2 cu Sheriff în etapa a 15-a. De partea cealaltă, Sfîntul Gheorghe va încerca să evite a treia înfrîngere consecutivă.

„Sfinții” nu vor putea conta în meciul de azi pe fundașul Serghei Svinarenco din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonașe galbene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?