Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dinamo Chișinău, eliminată din Liga Campionilor la fotbal în sală

31 aug. 2018,, 16:45   Sport
3716 0

Echipa moldoveană de futsal Dinamo Chișinău a fost eliminată ieri din turneul Liga Campionilor, faza preliminară, prima grupă.

Aceasta a abandonat competiția după ce a cedat cu scorul 1-3, la complexul ”Arena Futsal FMF” din comuna Ciorescu, campioanei Georgiei, TMC Tbilisi.

Victoria înregistrată (5-4) în ajun, în partida disputată cu formația La Chaux-de-Fonds (Elveția), îi oferea șansa de a promova în etapa următoare a turneului. Miza mare a meciului și-a lăsat amprenta vizibilă asupra tacticii de Joc a ambelor competitoare. Gazdele au acordat atenție sporită defensivei după înscrierea primului gol, în urma unei scheme puse la punct și în partida anterioară – lovitură liberă nu în direcția porții, ci spre Negară, care a materializat-o în gol și de data aceasta (minutul 15). Oaspeții au replicat în repriza a doua cu un șut în forță expediat de la distanță central pe poartă de Tikurișhvili (29). Acesta s-a remarcat, practic, în aceeași manieră, peste două minute. Dinamo, fiind condusă, s-a aruncat în atac și a fost pedepsită din nou, pe contraatac, în minutul 39, prin șutul expediat de Jvarahishvili.

”Am greșit tactic după golul înscris când am acordat o atenție exagerată apărării. Trebuia să depunem maximum de eforturi pentru a marca al doilea gol. Experiența negativă acumulată, sper, însă, ne va ajuta pe ajutor. Vom trage concluziile necesare. Părerea mea este că a fost o grupă relativ echilibrată și că am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru a avea o prestație bună”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei moldovene, Dorin Coceban.

”Am discutat bărbătește, în vestiar, în pauza meciului după ce am cedat cu 0-1. Am promis că repriza a doua va fi cea mai bună în cariera noastră. Am ieșit în teren ca înainte de ultima bătălie și am învins. Este, însă, de remarcat și faptul că câțiva jucători ai gazdelor s-au accidentat și au părăsit terenul”, a subliniat antrenorul formației georgiene Aleksandr Zabiradze.


În faza următoare a competiției s-a calificat, conform regulamentului, doar câștigătoarea grupei. Dinamo a debutat în acest turneu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?