Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

2 ani de la fondarea echipei de hochei a copiilor din diasporă

12 aug. 2019,, 09:11   Sport
1719 0

Perioada vacanţei de vară a elevilor a coincis cu sărbătorirea a doi ani de la fondarea echipei de hochei „Loups de Montreal”, în componenţa căreia îşi perfecţionează măiestria copiii părinţilor veniţi în Canada din Republica Moldova, România, Rusia, Italia şi alte state din spaţiul european.

La iniţiativa conducerii Clubului de hochei, a fost programat un meci internaţional de verificare cu membrii formaţiei Comunităţii chineze din Montreal, transmite Trm.md.

Partida s-a disputat la Complexul Sportiv ”Gadbois”, una din cele cinci arene specializate pentru practicarea patinajului viteză din Montreal, oferite cu generozitate în perioada de vară pasionaţilor de hochei.

Tinerii lupuşori au avut o prestaţie reuşită în debutul partidei, reuşind primii să deschidă scorul şi fiind la cîrma meciului, 3-2, pînă la mijlocul reprizei secunde. Autorii celor trei şuturi precise în poarta adversă au fost Daniel Vîşcu, Nichita Şpac şi Daniil Miloserdnîi.

Din păcate, ei n-au reuşit să păstreze în continuare ritmul înalt şi hocheiştii chinezi au preluat iniţiativa.


Experienţa competiţională acumulată la competiţiile internaţionale le-a permis jucătorilor chinezi să echilibreze jocul, iar spre final să obţină victoria la o diferenţă de trei goluri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?