COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 523
Coronavirus stiri: 7843

Deschiderea Olimpiadei de Iarnă de la Beijing, în 4 februarie 2022

3 dec. 2021,, 18:00   Sport
538 0

Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022 vor fi inaugurate la data de 4 februarie și închise în 20 februarie. Jocurile Paralimpice de Iarnă se vor deschide în 4 martie și se vor încheia la data de 13 martie, actualmente fiind bine puse la punct toate pregătirile pentru cele două mari evenimente, a anunțat vineri, directorul executiv al Centrului de coordonare din cadrul comandamentului pentru desfășurarea competițiilor, Yan Cheng.

Oficialul chinez a informat că au fost finalizate lucrările de construcție la toate cele 12 arene competitive. Acestea au primit certificatele de la organizațiile pentru probele respective, fiind dotate cu condițiile de organizare a competițiilor.

Pe parcursul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarnă, prevenirea răspîndirii pandemiei va fi pusă pe un loc primordial. Pe plan internațional, gazda a înființat un grup special în acest sens împreună cu Comitetul Internațional Olimpic și Organizația Mondială a Sănătății. Pe plan intern, a fost creată o echipă de coordonare a serviciilor medico-sanitare și de control al pandemiei, formată din reprezentanții Comisiei Naționale de Sănătate, municipiului Beijing și provinciei Hebei. Specialiștii vor întocmi împreună propunerile de îndrumare și proiectul general pentru a preveni răspîndirea pandemiei, precum și măsurile antiepidemice în timpul Jocurilor Olimpice.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X