Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

O arbitră face istorie în fotbalul englez

6 apr. 2021,, 21:30   Sport
2476 0

Rebecca Welch a devenit prima femeie care a arbitrat vreodată un meci profesionist masculin din fotbalul englez. Aceasta a fost centralul meciului Harrogate - Port Vale, desfășurat luni în divizia a 4-a engleză.

În vîrstă de 37 de ani, Welch a fost desemnată de responsabilii comisiei de arbitraj, Mike Riley și Mike Jones, să fie centralul unei partide la categoria masculină în urma performanțelor sale de pe tot parcursul acestui sezon.

În 2017, Welch a avut oportunitatea să arbitreze finala Cupei Angliei la feminin de pe Wembley.

Născută în Washington, Rebecca Welch a devenit prima femeie care a condus la centru un meci profesionist de fotbal masculin din Marea Britanie.

În 2010, Amy Fearn a arbitrat ultimele 20 de minute ale meciului dintre Coventry și Nottingham Forest, din eșalonul secund englez, după ce arbitrul de centru s-a accidentat.

Rebecca Welch a declarat că oportunitatea pe care a primit-o este "cea mai mare reușită" din cariera sa de 11 ani, potrivit Agerpres.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?