X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Debutul cîștigător a lui Vladislav Gumeniuc pe ringul profesionist (VIDEO)

25 mar. 2019,, 12:45   Sport
2347 0

Boxerul de 22 de ani din Tiraspol, medaliatul cu bronz la Campionatul European 2011, cîștigător a Cupei Mondiale în 2018, campionul Moldovei 2018, Vladislav Gumeniuc a debutat strălucitor pe ringul profesionist, cîștigînd o victorie sigură în prima sa luptă.

Debutul său în boxul profesionist a avut loc pe 23 martie, în cadrul unei serii profesioniste de box la Palatul Sporturilor ”Надежда” din Serpuhov (Rusia), evenimentul principal fiind lupta dintre celebrul boxer rus, Feodor Ciudinov și Vujati Nuerlang din China.

Vladislav Gumeniuc a jucat la categoria de greutate medie. Rivalul boxerului din Moldova în lupta de debut în ringul profesional din Serpuhov a fost boxerul de 28 de ani de la Ryazan, Oleg Kostiukov, zis și Oleg Riazanski.

În cursul unei lupte frumoase, Victoria, prin decizia unanimă a judecătorilor, a fost deținută de Vladislav Gumeniuc, care a avut un avantaj clar în viteză și îndemînare.

Federația de box din Moldova îl felicită pe Vladislav Gumeniuc pentru un start de succes în boxul profesionist și îi dorește noi victorii!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?