Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

De ce boală suferă Gennaro Gattuso şi cum arată acum

24 dec. 2020,, 23:30   Sport
9781 0

Presa din Italia a scris zilele trecute despre afecţiunea de care suferă antrenorul lui Napoli, Gennaro Gattuso, care a apărut la ultimele meciuri cu un bandaj la ochiul drept, transmite jurnal.md.

După egalul cu Torino, de miercuri seara, fostul mijlocaş al naţionalei Italiei a decis să vorbească despre problema pe care o are.

"De o lună încoace tot apar zvonuri că sunt pe moarte, dar nu vă faceţi griji, nu mor! Sufăr de o maladie auto-imună, myasthenia.", a declarat Gennaro Gattuso.

"Să văd dublu este foarte dificil şi n-am fost eu în ultima lună. Cred că şi elevii mei au avut de suferit din cauza asta.", a mai afirmat campionul mondial cu naţionala Italiei în 2006.

"Trebuie ca jucătorii să fie pregătiţi, chiar dacă eu, cu problema mea la ochi, am de suferit. Este a treia oară când această boală m-a lovit în ultimii 10 ani, dar va trece, ochiul meu îşi va reveni şi voi fi şi mai frumos decît înainte.


M-am chinuit mult, acum sunt un pic mai bine, dar a fost foarte obositor să văd dublu. Numai un nebun ca mine ar putea să meargă mai departe.", a încheiat Gattuso.

Myasthenia gravis este o maladie auto-imună care afectează mușchii extraoculari, adică aceia care controlează mișcarea ochilor și a pleoapelor.

Din acest motiv, cel care suferă de această afecțiune poate vedea dublu, iar pleoapele ar putea sta închise.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?