Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

De ce Allegri nu a acceptat să meargă la Real Madrid

5 iun. 2018,, 20:02   Sport
2582 0

Plecarea intempestivă a lui Zinedine Zidane l-a pus pe Florentino Perez într-o situaţie pentru care nu era pregătit.

Preşedintele lui Real Madrid e obligat să numească rapid un antrenor, dar găsirea înlocuitorului perfect pentru tehnicianul francez nu este deloc uşoară.

Deşi Real Madrid a cîştigat ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor şi este un club din categoria celor care "nu se refuză", Perez a eşuat pînă acum în două tentative de a angaja un nou antrenor. Prima variantă, Mauricio Pochettino, are şanse minime de reuşită, din cauza unei clauze enorme care îl ţine legat de Tottenham, iar Massimiliano Allegri a declinat propunerea de a merge pe Bernabeu.

Potrivit Gazzettei dello Sport, Allegri a fost contactat de Perez prin intermediul prietenului comunAdriano Galliani. Tehnicianul livornez a răspuns că, la momentul actual, nu este interesat de ofertă.

Sursa citată precizează că antrenorul de 50 de ani nu doreşte să o pună în dificultate pe Juventus, echipă alături de care a pus la punct detaliile pentru următorul sezon, inclusiv cele legate de campania de achiziţii. În acelaşi timp, Allegri simte că Real se află la finalul unui ciclu şi că nu e un moment ideal pentru a accepta o propunere venită dinspre capitala Spaniei.


Toscanul a ajuns pe banca lui Juventus în 2014 şi de atunci a cîştigat 9 trofee alături de piemontezi (4 titluri, 4 Cupe ale Italiei şi o Supercupă a Italiei). De asemenea, torinezii au jucat şi două finale UEFA Champions League, ambele pierdute (1-3 cu FC Barcelona, în 2015 şi 1-4 cu Real Madrid, în 2017).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?