X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dansatori: Pe noi greutățile ne fac fericiți

10 apr. 2019,, 12:50   Sport
3043 1

Dubli campioni europeni, multipli finaliști ai concursurilor mondiale, dansatorii din Moldova Dorin Fricatanu și Marina Sergheeva pleacă la Moscova pentru a participa la Campionatul European de Dansuri Latin WDC printre profesioniști și pentru a-și apăra titlul de campioni ai continentului.

Marina mărturisește că o viață prin dans este o șansă minunată de a cunoaște lumea din jur și, prin ea, pe tine însăți.

La rîndul său, Dorin spune că pe un dansator, greutățile îl fac cu adevărat fericit.

”La început, la o vîrstă fragedă, ești atent la tot ce ți se spune. Mai apoi, însă, acumulînd treptat profesionalism, începi să asculți de vocea ta interioară. Senzația de fericire apare anume datorită faptului cît de mult ai „transpirat” în ani și ani de muncă. Dansul nu este pentru oricine, ci doar pentru cei rezistenți”, a spus Dorin într-un interviu pentru sputink.md.

Pe 13 aprilie, la Moscova, la Palatul Kremlinului se va desfășura Campionatul European de Dansuri Latin WDC printre profesioniști. Partenerul general al Campionatului este „Gazprombank” (SA). Organizatorul evenimentului, dar și moderatorul permanent al acestuia este Stanislav Popov, Om Emerit în Arte din Rusia, președintele RTC, vicepreședinte de onoare al WDC, vicepreședinte al APDC.

Marina Sergheeva spune că își doresc să obțină rezultate bune în cadrul WDC.

Să le dorim succes dansatorilor noștri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?