Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dacia-Buiucani s-a impus în fața formației Speranța Nisporeni

15 mar. 2021,, 08:45   Sport
2147 0

Dacia-Buiucani a obținut a doua victorie consecutivă în Divizia Națională. Echipa antrenată de Andrei Martin s-a impus în ultimul meci al etapei a 25-a în fața formației Speranța Nisporeni cu scorul de 4-1.

Echipa din Capitală a început bine și a marcat chiar în minutul doi prin Vadim Crîcimar. Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 58 prin Marin Căruntu. Speranța a redus din handicap peste un sfert de oră prin ucraineanul Dmitro Coziban.

Dacia-Buiucani s-a dezlănțuit pe final, marcînd de două ori. Mai întîi, Denis Furtună a majorat scorul la 3-1, iar rezultatul final a fost stabilit de Corneliu Cotogoi în ultimul minut al timpului regulamentar, scrie publika.md.

"Meciurile precedente cu Speranța au fost dificile, am pierdut și puncte. Astăzi am jucat cu mai puțin succes. Am reușit totuși să luăm trei puncte, sîntem mulțumiți doar de rezultat.", a spus antrenorul Dacia-Buiucani, Andrei Martin.

"Nu mai e nimic de comentat. Băieții au avut mare dorință de joc, dar din primele minute au încasat gol și asta e foarte dificil pentru echipă.", a menționat antrenorul Speranța Nisporeni, Volodimir Prokopinenko.


Dacia-Buiucani este pe locul 6 în Divizia Națională cu 34 de puncte acumulate, iar Speranța Nisporeni este cu o poziție mai jos, dar are cu 15 puncte mai puțin.

Următoarea etapă a campionatului este programată în perioada 19-21 martie. Echipa din Capitală se va confrunta cu Sfîntul Gheorghe Suruceni, iar Speranța va juca în compania ultimei clasate, CodruLozova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?