X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum vor americanii să-l atragă pe Leo Messi în MLS

28 mar. 2023,, 21:30   Sport
2082 0

Continuă discuțiile în jurul lui Leo Messi (35 de ani), care are un viitor incert la PSG în momentul de față.

Una dintre posibililele destinații ale lui Leo Messi este reprezentată de campionatul Statelor Unite ale Americii, competiție unde au mai evoluat mai multe nume importante în ultimii ani. Pentru a reuși să-l convingă pe starul argentinian să facă pasul peste Ocean, cluburile din MLS sunt gata să facă o alință fără precedent.

Concret, toate echipele ar urma să plătească o parte din salariul lui Messi, iar fotbalistul să aleagă pentru ce club să evolueze în MLS, anunță Sport.es.

Americanii lucrează la acest scenariu și speră să-l convingă pe campionul mondial să aleagă campionatul din SUA, asta deoarece acest lucru ar însemna cîștiguri financiare semnificative pentru fiecare formație din ligă, din punct de vedere comercial.

Conducătorii grupării catalane sunt gata să-l readucă la club pe atacantul argentinian, dar vor să-i impună niște condiții jucătorului.


Totul a fost dezvăluit de cotidianul Mundo Deportivo, care prezintă cum ar putea arăta noua aventură a lui Leo Messi la Barcelona.

În primul rînd, conducătorii grupării blaugrana ar vrea să-l convingă pe sud-american să accepte un rol diminuat față de cel pe care l-a avut în trecut. Mai exact, jocul formației nu ar mai urma să fie construit în jurul său, iar astfel atacantul ar fi nevoit să se adapteze în sistemul deja existent și perfectat de Xavi în ultimii doi ani.

De asemenea, lui Leo i se va cere să-i respecte pe actualii lideri ai vestiarului și să nu încerce să schimbe ierarhiile. Nu în ultimul rînd, sud-americanul va fi nevoit să accepte un venit salarial diminuat, dată fiind situația economică dificilă prin care trece Barcelona.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?