Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Cum se odihnește atletul moldovean de categorie grea Alexandr Romanov după lupte dificile

16 mai. 2022,, 09:00   Sport
2495 0

Alexandr Romanov, luptător moldovean de categoria grea, supranumit și King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte, a recunoscut că, după lupte grele pe ring, îi place să se dedea unor activități în aer liber, să joace golf și fotbal cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas.

Sportivul a făcut această declarație în timp ce răspundea la o întrebare a Noi.md la o conferință de presă susținută la Chișinău, la centrul auto Jaguar Land Rover.

Luptătorul titrat a fost întrebat cum se odihnește, se relaxează după lupte grele, cum își petrece timpul liber.

"Sincer, imediat după luptă, imediat după luptă, împreună cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas am ieșit să ne relaxăm, am jucat golf. A doua zi dimineață după luptă, din nou cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas, ne-am adunat și am jucat fotbal. Îmi place foarte mult să joc fotbal dacă am timp liber. Unica excepție este că, în ultima lună înainte de luptă, ne străduim să excludem toate jocurile active pentru a reduce nivelul și riscul de accidentare. Încerc să includ de fiecare dată o astfel de odihnă activă în programul meu, deoarece cu cît stai pe loc, cu atît este mai greu să accelerezi mai tîrziu”, a spus Alexandr Romanov.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?