Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Cum s-a încheiat lupta dintre Romanov și Volkov la turneul UFC Fight Night 221

12 mar. 2023,, 07:46   Sport
3524 0

Alexander Romanov, luptătorul moldovean de categoria grea, zis și King Kong, a pierdut în fața lui Alexandr Volkov la turneul de arte marțiale mixte UFC Fight Night 221 din Las Vegas.

Confruntarea lor a avut loc în noaptea de 11 spre 12 martie la Teatrul Virgin Hotels din Las Vegas, Nevada, SUA.

Lupta a durat cîteva minute, iar Volkov l-a învins pe Romanov prin knockout tehnic în prima rundă. După ce Romanov nu a reușit să-l pună la pămînt, Volkov a preluat inițiativa. Arbitrul a oprit lupta, deoarece Romanov a încetat să se apere.

Alexandr Romanov este un luptător moldovean de arte marțiale mixte care concurează în categoria de greutate grea. A fost luptător profesionist MMA timp de 6 ani. În acest timp, a avut 16 victorii și 1 înfrîngere. În prezent, Romanov se afla pe locul 14 în ratingul oficial în categoria grea. Lupta anterioară a sportivului moldovean a avut loc pe 20 august 2022, adversarul său fiind Marcin Tybura. În această luptă, Alexandr Romanov a fost învins prin decizia majorității judecătorilor.

Alexandr Volkov este un luptător rus de arte marțiale mixte (categoria grea). Din 2009, iese în ring în calitate de luptător profesionist. De atunci a obținut 35 de victorii și 10 înfrîngeri. Anterior, a fost campionul Bellator la categoria grea, iar în prezent ocupă locul 8 în ratingului UFC. Ultima sa luptă a avut loc pe 4 iunie anul trecut împotriva lui Jairzinho Rosenstruck. În această luptă, Alexandr Volkov a cîștigat prin knockout tehnic.


Remarcăm faptul că mai devreme, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost realizat un film documentar "Alexandr Romanov: Drumul spre victorie", autorul căruia este producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandr Stahurschi.

Prin intermediul discuțiilor cu Alexandr, antrenamentelor, interviurilor cu antrenorii și membrii familiei sale, în film se povestește cum un simplu băiat din Comrat merge spre titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație MMA din lume. Videoclipul poate fi vizualizat la următorul LINK.



4
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?