X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cum poți cumpăra bilete pentru meciul Sheriff - Manchester United

2 sep. 2022,, 18:00   Sport
11245 0

Datorită interesului ridicat pentru meciul din turul doi din faza grupelor UEFA Europa League, clubul de fotbal Sheriff Tiraspol a informat suporterii despre procedura de vînzare a biletelor pentru meciul cu Manchester United Anglia, menționînd că biletele pentru meci vor fi în curînd disponibile pe site-ul tickets.fmf .md sau pe ticketpmr.com

Clubul a explicat procedura pentru acțiunile necesare

1) Înregistrează-te pe site-ul tickets.fmf.md sau biletpmr.com și introdu CORECT datele personale!

2) În ziua începerii vînzării biletelor, doar cei care se află în Moldova vor avea acces la site-uri (pentru toate celelalte țări, intrarea va fi închisă).

3) Pentru plată, trebuie să dispui de un card bancar moldovenesc pentru tickets.fmf.md sau unul transnistrean pentru biletpmr.com. Atenție – alte carduri au mai multe șanse să fie respinse.


4) Poți cumpăra cel mult 4 bilete de pe site-ul tickets.fmf.md și cel mult 5 bilete de pe site-ul biletpmr.com

5) Fiecare bilet este unul NOMINAL. Va trebui să introduci datele corecte pentru fiecare deținător de bilet: Nume, Prenume, Număr de Telefon (în cazul copiilor preșcolari care nu au telefon, poate fi introdus numărul de telefon al părintelui cu care a venit la joc) și IDNP (13 cifre) , iar pentru site-ul transnistrean biletpmr.com - numărul pașaportului.

De asemenea, biletele pot fi achiziționate de la terminalele de plată ale Agroprombank cu introducerea datelor personale: Nume, Prenume, Număr de telefon și număr de pașaport

ATENŢIE! Nu se vor introduce aceleași date pentru mai mult de un bilet, în caz contrar există riscul de a pierde banii pentru bilete și de a avea interdicția de a intra pe stadion!

6) La intrarea pe stadion, să ai asupra ta un document ORIGINAL care dovedește identitatea – un pașaport transnistrean sau un document moldovenesc unde este indicat IDNP (pașaport, permis de conducere sau certificat de naștere dacă este minor).

În timpul controlului, pregătește documentul și biletul, ținîndu-l în mînă, astfel încît ofițerul de securitate de la intrare să poată vedea totul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?