Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Cum evaluează antrenorul Sheriff șansele echipei în meciul retur

3 aug. 2022,, 13:41   Sport
2393 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal Sheriff Tiraspol, Stjepan Tomas, după ce echipa sa a pierdut la Chișinău primul meci în fața echipei cehe FC Viktoria Plzen cu scorul de 1:2 în runda a treia de calificări a Ligii Campionilor, și-a exprimat încrederea că jucătorii își vor analiza greșelile, se vor pregăti bine pentru al doilea meci în deplasare și vor putea învinge adversarul peste o săptămînă.

El a menționat că, din păcate, Sheriff a pierdut primul meci, inclusiv din cauza unor greșeli individuale. În partea secundă, echipa a atacat mai mult, a făcut pressing, a creat ocazii, dar, din păcate, nu a putut marca.

”Ne vom pregati de meciul retur cu gîndul că sîntem capabil să mergem mai departe în Liga Campionilor”, a declarat Stjepan Tomas.

El a fost de acord cu faptul că din cele cinci meciuri jucate în actuala campanie a Ligii Campionilor, împotriva Viktoria FC ”Sheriff” a avut multă calitate în teren.

”Însă, din păcate, acest lucru nu ne-a adus rezultatul dorit. Mai avem de jucat returul și vom lupta pînă la capăt pentru un rezultat final pozitiv”, a subliniat antrenorul principal al tiraspolenilor.


Fiind întrebat dacă crede că Sheriff ar putea să schimbe situația, pentru ca la finalul celor două meciuri să acceadă în turul următor al Ligii Campionilor, Stepan Thomas a spus: ”Echipa s-a prezentat bine. Am avut atacuri rapide, doar că nu am marcat. Am arătat mai bine, decît în meciurile contra lui ”Zrinjski” și «Maribor». Acum trebuie să analizăm lucrurile la rece și să ne pregătim bine pentru retur. Am încredere că putem învinge. ”Viktoria” este un adversar puternic și experimentat. Au în lot jucători care au peste 30 de ani. La noi sînt în mare parte jucători tineri, care au unde crește. Nu ne vom opri aici și vom continua să luptăm cu echipa cehă pînă la ultimul minut al meciului retur”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?