Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cum a fost întîmpinată Anastasia Nichita la vamă

16 sep. 2022,, 17:04   Sport
3204 0

Cu fanfară și flori! Așa a fost întîlnită în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni, campioana mondială la lupte feminine de la Belgrad, polițista de frontieră Anastasia Nichita.

Tînăra este angajata Direcției Regionale Centru, Secția - Sport de performanță. Colegii de la frontieră au reușit să o surprindă plăcut pe Anastasia, cu muzică de fanfară și un buchet de trandafiri albi. După care au felicitat-o și i-au urat succese remarcabile în continuare, scrie Noi.md cu referire tv8.md.

Anastasia Nichita a reușit să reprezinte Republica Moldova pe arenele mondiale și să cucerească aurul, în categoria de 59 de kilograme.

Rînd pe rînd, discipola lui Tudor Cîrlan a trecut de adversare din Canada, China și Japonia, iar în marea finală la categoria de 59 de kilograme s-a confruntat cu o cunoștință mai veche, Grace Jacob Bullen. Luptătoarea noastră a fost de neoprit și a trecut în avantaj cu 3-1, iar ultimul punct a venit în urma unui challenge pierdut de norvegiancă, care i-a adus titlul de campioană mondială Anastasiei Nichita.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?