Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Cui aparține drona care a zburat deasupra terenului unde avea loc meciul Moldova-Austria

3 sep. 2021,, 07:54   Sport
2384

Meciul de fotbal de pe stadionul Zimbru din Chișinău dintre selecționata Moldovei și cea a Austriei, din preliminariile Cupei Mondiale, a început cu jumătate de oră întîrziere. O dronă care ar fi zburat deasupra terenului a pus în pericol desfășurarea partidei.

Arbitrul meciului, englezul Paul Tierney a trimis sportivii la vestiare, iar jocul a fost reluat la scurt timp, după ce drona a fost îndepărtată.

„Meciul Moldova – Austria a început acum, cu 30 minute întîrziere din cauza că un copil, care se afla peste drum de stadion, se juca cu o dronă pe care o plana de asupra terenului de joc… În țara asta orice e posibil…” a scris pe o rețea de socializare Sandu Grecu, șeful Departamentului de comunicare al Federației Moldovenești de Fotbal.

În cele din urmă, cele două selecționate s-au confruntat aseară, iar austriecii au ieșit învingători, cu un scor 2 la 0. Golurile partidei au fost marcate în prelungirile celor două reprize.

În acest moment, după patru etape disputate, Moldova se află pe ultimul loc în grupa F, acumulînd un singur punct.


Următorul meci al jucătorilor noștri va avea loc sîmbătă, 4 septembrie, împotriva Scoției. Partida se va disputa în deplasare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав