Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cristiano Ronaldo: „În pericol să încheie sezonul fără niciun trofeu”

17 mai. 2023,, 14:30   Sport
2503 0

Cristiano Ronaldo (38 de ani) nu a avut deloc un prim sezon așa cum visa la Al-Nassr, după transferul surprinzător din iarnă.

Superstarul portughez riscă să încheie ediția actuală fără niciun trofeu cu echipa sa, din moment ce Al-Nassr nu mai luptă decît pentru campionat, unde se află la 5 puncte în spatele liderului Al-Ittihad. Recent, CR7 a postat un mesaj criptic pe internet.

Pe contul personal de Instagram, Ronaldo a postat la story "Toate gîndurile tale îți afectează starea de spirit", notează jurnal.

Nu se știe dacă mesajul lui CR7 este unul general sau dacă s-a referit la ceva anume. Însă, el vine într-un context în care, în ultima perioadă, fotbalistul a început să fie din ce în ce mai nervos pe terenul de fotbal. În plus, s-a vehiculat că relația cu Georgina Rodriguez scîrțîie.

La nici un an distanță de la transfer, presa străină vehiculează că Ronaldo visează să se întoarcă în Europa, întrucît nivelul fotbalului saudit i-a cauzat deja mai multe crize de nervi pe teren, așa cum poate fi văzut în compilația de mai jos.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?