X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Copiii salvaţi din Thailanda, invitaţi să asiste la un meci al echipei Real Madrid

12 iul. 2018,, 20:00   Externe
3591 0

Real Madrid îi va invita pe cei 12 copii salvaţi dintr-o peşteră din Thailanda, în care au fost captivi peste două săptămîni, să asiste la un meci pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii intenţionează să facă această invitaţie în momentul în care tinerii fotbalişti ai echipei Jaballes vor fi complet refăcuţi şi apţi să călătorească pînă în capitala Spaniei.

Prin această iniţiativă, Real Madrid doreşte să recompenseze curajul grupului de copii, a căror salvare s-a finalizat în cursul zilei de marţi.

Clubul madrilen l-a contactat pe ambasadorul Spaniei în Thailanda pentru a accelera demersurile, după ce la televizor au apărut imagini din peşteră în care unul dintre copii apare îmbrăcat în tricoul lui Real Madrid.

Echipele de salvatori i-au evacuat marţi pe ultimii patru copii şi pe antrenorul lor, rămaşi captivi într-o peşteră din nordul Thailandei. Cei 13 vor rămîne internaţi timp de o săptămînă la spitalul provincial din Chiang Rai, pentru a fi supuşi unor examene medicale complete.


Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, i-a invitat la finala Cupei Mondiale pe cei 12 copii încă din momentul în care aceştia erau încă blocaţi în peşteră, iar şeful Sampdoriei, Massimo Ferrero, i-a chemat şi el la Genova, la un meci al echipei sale, pe tinerii thailandezi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?