Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Constantin Rusu, declarat cel mai bun luptător de K-1 din Republica Moldova în 2018

21 dec. 2018,, 10:22   Sport
3940 0

Constantin Rusu a fost declarat cel mai bun luptător de K-1 din Republica Moldova în 2018. Sportivul şi-a luat trofeul în cadrul Galei Heroes, desfăşurată într-un club de noapte din capitală.

Rusu a fost neînvins în toate cele 5 partide susținute pe ringul profesionist, reuşind să cîştige centura de campion, versiunea KOK, în categoria de greutate de pînă la 77 de kilograme.

Cel mai bun antrenor de K-1 a fost ales Anatol Ignat de la clubul Thai Stars.

Nicolae Cărăuş a reuşit cel mai frumos knock-out în 2018. Pe 8 decembrie el l-a trimis pe podea pe Janu Da Cruz din Guineea la turneul "FEA World Series" de la Chişinău.

În cadrul evenimentului au fost premiaţi și luptătorii de arte marţiale mixte, iar cel mai bun a fost desemnat comrățeanul Alexandr Romanov. Acesta s-a impus în toate cele 4 dueluri avute în acest an şi este campion interimar în categoria grea.

Premiul "Antrenorul anului" în MMA i-a revenit lui Sergiu Barbăroşă de la Thai Boxing Club.

Valeriu Mircea a triumfat în ancheta "Revelaţia anului" în MMA şi, totodată, a realizat cel mai frumos knock-out în cuşcă.

Asociaţia FEA a organizat în acest an, la Chișinău, trei Gale K-1 şi tot atîtea turnee internaţionale de arte marțiale mixte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?