Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Conducerea Super Ligii de fotbal a anunțat suspendarea turneului

21 apr. 2021,, 11:25   Sport
2233 0

Reprezentanții Superligii Europene au făcut o declarație oficială prin care au anunțat despre suspendarea proiectului. Comunicatul de presă a fost postat de reporterul AP Rob Harris pe pagina sa de Twitter.

Declarația oficială a conducerii Super League de fotbal a fost făcută după retragerea unor cluburi din proiect.

În declarație se menționează faptul că conducerea noii ligi se concentrează pe dezvoltarea fotbalului și depășirea dificultăților care au apărut din cauza pandemiei de coronavirus.

"Super Liga Europeana crede cu convingere ca actuala situație din fotbalul european trebuie să se schimbe.

Propunem o noua competiție europeană pentru ca sistemul actual nu funcționează. Propunerea noastră e făcută pentru a-i permite acestui sport să evolueze în timp ce generează resurse și stabilitate pentru întreaga piramida a fotbalului, inclusiv pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate financiară în urma pandemiei. De asemenea, ar aduce plăți de solidaritate pentru toți stakeholderii din fotbal.


În ciuda plecării din proiect a cluburilor din Anglia, forțate să o facă din cauza presiunii puse pe ele, noi suntem convinși ca propunerea e aliniata cu legile europene si cu regulile in vigoare, așa cum am demonstrat astăzi printr-o decizie de instanță care protejează Super Liga în fata acțiunilor din exterior.

În circumstanțele actuale, vom reconsidera cei mai potriviți pași pentru a reface acest proiect, cu intenția de a le oferi fanilor cea mai buna experiența în timp ce distribuim plăți de solidaritate pentru comunitatea fotbalului", se spune în declarație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?