Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Conducătorii lui Real Madrid au un mesaj clar pentru Kylian Mbappe: "Acum ori niciodată"

22 feb. 2022,, 19:00   Sport
2464 0

Kylian Mbappe (23 de ani) mai are contract cu PSG doar pînă în vară, iar în presă s-a speculat pe seama faptului că atacantul are deja o înțelegere cu Real Madrid, care urmează să fie anunțată după dubla din Champions League.

Francezul este tentat să le spună pas spaniolilor și să continue la PSG, după ce "șeicii" i-au pus pe masă un contract prin care vor să-i satisfacă toate doleanțele, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

În startul acestui an, presa din toată lumea făcea un anunț care era așteptat de ceva timp. Kylian Mbappe și reprezentanții săi au ajuns la un acord cu Real Madrid, iar mutare o să fie făcută oficială după meciul din Champions League dintre cele două echipe.

Totuși, evoluția excepțională a atacantului în partida tur din Liga Campionilor contra celor de la Real Madrid i-a făcut pe șefii de la PSG să pluseze și să-l forțeze pe francez să se gîndescă de două ori înainte să părăsească Ligue 1.

Conform TheTimes, Florentino Perez și apropiații săi i-au transmis un mesaj clar lui Mbappe, și anume că dacă își încalcă cuvîntul dat și continuă la PSG, atunci o să aibă ușile închise toată cariera la gruparea "blanco".


Madrilenii se bazează și pe faptul că francezul a crescut ca fan al echipei și l-a idolatrizat pe Cristiano Ronaldo, cu care avea postere în camera de cămin în care stătea.

Presa din Franța a anunțat că atacantul le-a impus o serie de cerințe celor de la Paris Saint-Germain pentru a lua în calcul o eventuală discuție pentru prelungirea contractului. Potrivit L'Equipe, Kylian Mbappe vrea să schimbe anumite lucruri la club, însă nu este sigur că acestea vor putea fi implementate de conducătorii echipei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?