Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Comitetul Olimpic a prezentat participanții la cea de-a treia ediție a Jocurilor Europene

3 apr. 2023,, 18:30   Sport
2110 0

Comitetul naţional olimpic şi sportiv (CNOS) din Republica Moldova, i-a prezentat luni, la o conferință de presă, pe viitorii participanți la cea de-a treia ediţie a Jocurilor europene, care va începe pe 25 iunie, la Cracovia.

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Poloniei în Republica Moldova, Tomasz Kobzdej, care a fost prezent la eveniment, a declarat că ţara este pregătită pentru a-i primi pe sportivi și alți participanți la jocuri, transmite infotag.

Secretarul general al CNOS, Cristina Vasilianov, i-a declarat corespondentului sportiv al „INFOTAG” că pînă la 80 de sportivi moldoveni ar putea ieşi la startul jocurilor. Printre aceștia se numără atleţi, boxeri, canotori, arcași. Componența finală a delegației moldovenești este încă necunoscută, întrucît nu au fost finalizate toate competițiile de calificare.

Producătorul uniformei sportive pentru echipa națională a Moldovei va fi firma „Joma” (joma-sport.md), cu care CNOS a semnat un contract de cooperare în cadrul conferinței de presă.

Fiecare premiant al jocurilor va primi o recompensă bănească: campionii - 200 mii lei, vicecampionii - 100 mii lei, medaliat cu bronz - 50 mii lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?