COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 482

Codru Lozova a obținut primul egal în Divizia Națională

21 sep. 2020,, 09:15   Sport
1075 0

La doar trei zile după meciul cu Partizan Belgrad, Sfîntul Gheorghe nu a reușit să cîștige în fața ultimii clasate, CodruLozova, în ultimul meci al etapei a 10-a din Divizia Națională, transmite IPN.

”Sfinții” au fost conduși în două rînduri. La golul lui Cojocari din prima repriză, a replicat Mandrîncenco. În minutul 89, portarul Railean a trimis mingea în propria poartă. Gazdele au revenit imediat și au egalat prin Slivca. ”Am avut ocazii și trebuia să marcăm. Este o lecție pentru noi”, a declarat antrenorul echipei Sfîntul Gheorghe, Serghei Cebotari.

Sfîntul Gheorghe nu a profitat de înfrîngerea lui Petrocub în fața lui Milsami și a rămas pe locul 3 în clasament. Milsami s-a impus la Hîncești cu 2-1, la capătul unui meci în care și portarul Guțul a deviat nefericit mingea în propria poartă.

Petrocub și Sfîntul Gheorghe se află la 8 puncte în spatele liderului Sheriff. Tiraspolenii au maximum de puncte după 10 etape. În ultimul meci, Sheriff a cîștigat cu emoții în fața Speranței, scor 2-1.

În derby-ul capitalei, Dacia-Buiucani a mai obținut o victorie în fața lui Zimbru. În prima repriză au marcat Iosipoi, respectiv Cemîrtan. Golul victoriei l-a înscris Cricimari în ultimul minut.

Într-o altă partidă, Dinamo-Auto a surclasat-o pe nou-promovata FC Florești, cu 5-0. Maxim Mihaliov și-a trecut în cont un hat-trick, iar Paireli și Bulat și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X