X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

CMF 2018: Yuya Osako a adus victoria Japoniei în fața Columbiei

19 iun. 2018,, 18:28   Sport
3059 0

Japonia a reușit o altă surpriză a Mondialului din Rusia, elevii lui Akira Nishino învingând Columbia, cu scorul de 2-1, în primul meci al celor două reprezentative la acest turneu final.

Golul decisiv a fost marcat de Yuya Osako (FC Koln), în minutul 73, reușită care l-a ajutat să fie desemnat omul meciului.

Carlos Sanchez i-a lăsat pe columbieni în inferioritate numerică încă din minutul 3 (după un henț), iar toate calculele s-au schimbat radical pentru echipa lui Jose Pekerman. Japonezii au profitat de avantajul omului în plus și au câștigat partida disputată la Saransk (pe Mordovia Arena, confruntare contând pentru Grupa H).

Kagawa a așezat mingea la 11 metri și a transformat fără emoții. Fără James Rodriguez in echipa de start, golul egalizator avea să fie înscris de Quintero, cu largul concurs al portarului Kawashima. Mijlocașul central a executat pe jos, în minutul 39, o lovitură liberă de la marginea careului, iar portarul Kawashima a fost păcălit.

Dupa pauză, niponii s-au aruncat în atac, iar eforturile aveau să fie răsplătite în minutul 73, când Osako, 28 de ani, a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap după un corner executat de Honda.

Tot în Grupa H se va mai disputa, tot marți, meciul dintre Polonia și Senegal, ultimul din prima etapă a fazei grupelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?