X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

CM 2018: Columbia s-a impus cu 3-0 în faţa Poloniei

25 iun. 2018,, 09:00   Sport
2391 1

Columbia nu a avut emoţii în al doilea meci din cadrul grupei H a Campionatului Mondial din Rusia, şi s-a impus cu 3-0 în faţa Poloniei.

Miza înfruntării și-a spus cuvîntul din primele minute. Un ritm alert, cu intrări la limita regulamentului, dar fără ocazii importante de gol. Polonezii au încercat să deschidă formația sud-americană pe benzi, cu centrări spre Lewandowski, dar au punctat doar la capitolul loviturilor de la colțul terenului.

Deschiderea scorului a venit în minutul 40. James, starul lui Bayern Munchen, a centrat precis în careul lui Szczesny, iar Yerry Mina, absent în meciul de debut, a trimis necruțător cu capul.

Repriza a doua a fost o luptă între Lewandowski și toată suflarea columbiană de pe Kazan Arena. Golgeterul Poloniei a coborît în dese rînduri în propria jumătate pentru a culege baloane, a șutat, centrat, totul în zadar, într-o atmosferă incendiară creată de fanii sud-americani.

Columbia și-a făcut ușor finalul de meci. Falcao a reluat elegant, cu exteriorul, o pasă filtrantă venită de la Quintero, înscriind astfel primul său gol la un Campionat Mondial.


Ultimul cuvînt i-a aparținut lui Cuadrado. Demarcat excelent în centrul defensivei adverse a primit o pasă de maestru de la același James, jucătorul implicat în cele mai multe goluri, 8, la ultimele două turnee finale.

Polonia, echipa care a cîștigat grupa de calificare din care a făcut parte și Romînia este eliminată după doar două partide, în timp ce Columbia e obligată să cîștige meciul din ultima etapă contra Senegalului pentru a merge în optimi.

Celelalte echipe deja eliminate sînt: Egipt, Arabia Saudită, Maroc, Peru, Costa Rica, Panama, Tunisia.

Echipele deja calificate sînt: Rusia, Franța, Uruguay, Croația, Anglia și Belgia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?