Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Cluburile Strasbourg din Franța și Stuttgart din Germania îl au în vizor pe Oleg Reabciuk

10 ian. 18:30   Sport
1440 0

Publicația L’Équipe anunță că formația franceză Strasbourg manifestă un interes deosebit față de fundașul clubului Olympiacos Oleg Reabciuk.

Anul trecut, Strasbourg a încheiat sezonul pe locul 6 în campionatul Franței, iar în această ediție competițională, după 17 etape, este penultima în clasament, care numără 20 de echipe participante.

Totodată, portalul grec Sportdog a anunțat astăzi că echipa germană Stuttgart este interesată de Reabciuk. În actualul sezon din Bundesliga, după 15 etape jucate, echipa ocupă locul 16 din 18 cluburi participante, scrie moldfootball.com

În orice caz, cel mai probabil transfer al lui Reabciuk este în continuare Bologna din Italia. Reprezentantul acestui club a vizitat meciul dintre Olympiakos și Volos (în care Reabciuk a reușit o pasă de gol) pentru a-l vedea pe fundașul moldovean, și pentru a negocia cu grecii.

Presa scrie că Bologna ar fi gata să achite 4 milioane de euro pentru Reabciuk, în timp ce Olympiacos își dorește să primească 5 milioane.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?