X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Clubul moldovenesc „Dinamo” împlinește 28 de ani!

8 feb. 2021,, 13:05   Sport
4950 0

Astăzi, legendarul club sportiv „Dinamo” împlinește 28 de ani.

În condițiile extreme ale timpului complicat și controversat, Clubul Sportiv Central „Dinamo” a reușit să își restructureze activitatea în formatul unui club de model european.

El obținut o nouă formă organizațională și juridică, folosind baza tehnico-materială și resursele umane existente, și-a stabilit strategia și prioritățile urmînd tradițiile glorioase ale Clubului „Dinamo”.

Toate lucrurile le fac oamenii. Și la acest capitol „Dinamo” are cu ce se mîndri – cu sutele de nume ale celor care au dăltuit gloria sportivă a Moldovei, care muncesc cu credincioșie pe tărîmul meseriei de antrenor, contribuind la pregătirea fizică a discipolilor, dezvoltînd genurile de sport militar-aplicative și sportul de performanță.

„Dinamo” a fost întotdeauna puternic prin susținerea și ajutorul acordat de instituțiile de profil ale Guvernului Republicii Moldova.


Fără exagerare, CSC „Dinamo”, în privința numărului de medalii cucerite la jocurile olimpice, campionatele mondiale și europene, poate fi comparat chiar cu unele țări.

Acesta este un indicator sigur al valorii Clubului în mișcarea sportivă a Moldovei.

De aceea, mottoul Clubului „Dinamo” – „Puterea stă în mișcare!” – nu este un slogan gol. Aceasta este esența Clubului „Dinamo”.

Redacția NOI.md le dorește sportivilor dinamoviști să se mai ridice, în repetate rînduri, pe treptele piedestalelor olimpice, purtînd gloria Moldovei noastre.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?