X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Clubul fotbalistului Alexandru Epureanu şi-a încheiat parcursul spre Liga Europei

6 aug. 2020,, 18:02   Sport
2072 0

Clubul fotbalistului moldovean Alexandru Epureanu, Istanbul Bașakșehir, şi-a încheiat parcursul în optimile de finală ale Ligii Europei.

După succesul cu 1-0 în prima manșă, turcii au pierdut cu 0-3 returul din deplasare cu FC Copenhaga, transmite Publika.md.

Jonas Wind a anulat avantajul lui Istanbul Bașakșehir după doar 4 minute de Joc. Tot el a marcat şi în minutul 53, cînd a transformat un penalty.

Scorul final a fost stabilit de Rasmus Falk în minutul 62.

Fundașul moldovean al grupării turce Alexandru Epureanu a jucat toate cele 90 de minute. În runda următoare, FC Copenhaga va întîlni pe Manchester United.


La rîndul lor, "diavolii roșii" au cîștigat cu 2-1 meciul retur cu LASK Linz, jucat pe "Old Trafford". În tur United a obținut o victorie convingătoare cu 5-0 și s-a impus cu 7-1 în fața austriecilor la general.

LASK a deschis scorul în minutul 55, datorită unui şut superb de la distanță a lui Philipp Wiesinger.

Bucuria oaspeților a durat doar 2 minute. Jesse Lingard a profitat de neatenția fundașilor austrieci și a egalat. Anthony Martial a închis tabela în minutul 88 după o acțiune colectivă a jucătorilor lui United.

Șahtior Donețk este o altă calificată în sferturile de finală ale competiției. "Minerii" au învins cu 2-1 pe VfL Wolfsburg în primul meci, iar în retur au dispus de germani cu 3-0.

Junior Morais a înscris de două ori şi Manor Solomon a punctat o dată în ultimele minute de joc.

S-a calificat în "sferturi" și Internazionale Milano. "Nerazzurri" au trecut cu 2-0 de FC Getafe grație golurilor înscrise de Romelu Lukaku și Christian Eriksen.

Soarta cîștigătoarei s-a decis într-o singură manșă, deoarece cele două echipe nu au apucat să dispute meciul-tur pînă la declanşarea pandemiei de COVID-19.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?