Clubul de fotbal „Speranţa” a obţinut premiul „Pentru voinţă spre victorie”

Clubul de fotbal „Speranţa” a obţinut premiul „Pentru voinţă spre victorie”

Clubul de fotbal „Speranţa” (Nisporeni) a obţinut premiul „Pentru voinţă spre victorie”, instituit de revista economică „Profit” şi agenţia de presă infotag.

Cîștigător al acestei nominalizări devine echipa care a obţinut cele mai multe victorii în meciuri în care părea că nu are şanse de cîştig. „Speranţa” are la activ trei victorii de acest fel în acest sezon. Acelaşi număr de victorii îl au şi jucătorii de la „Milsami” (Orhei). Dar, după cum a explicat Alexandru Tanas, redactorul-șef al revistei și directorul agenției de presă, premiul a fost acordat echipei „Speranţa”, deoarece în clasamentul final aceasta s-a clasat după „Milsami”, iar cea de-a treia victorie a fost obţinută mai tîrziu decît concurenții lor.

După înmînarea premiului, preşedintele FC „Speranţa”, Petru Efros, a comunicat reporterului agenţiei infotagcă echipa este fericită că a reuşit în ultimele minute să învingă echipa de la „Sfîntul Gheorghe”, clasîndu-se pe locul patru în campionat şi obţinînd al treilea punct, fapt ce i-a permis să devină laureat al premiului.

„Agenţia de presă infotagşi revista „Profit” au restabilit vechea tradiţie. Aceasta deoarece, pe timpuri, pentru dreptul de a deveni laureat al acestui premiu luptau cele mai bune echipe de fotbal din Uniunea Sovietică. Presupun că, în viitorul apropiat, premiul „Pentru voinţă spre victorie” va deveni unul dintre cele mai prestigioase trofee în fotbalul moldovenesc”, a remarcat Efros.

infotagprecizează: Premiul „Pentru voinţă spre victorie” este acordat pentru al treilea sezon de fotbal consecutiv. Anterior, acesta a fost acordat echipelor „Zaria” (Bălţi) şi „Sfîntul Gheorghe” (Suruceni). În sezonul 2018, în afară de „Speranţa” şi „Milsami”, două victorii „de voinţă” au obţinut „Sheriff” (Tiraspol) şi cîte una „Zimbru” şi „Sfîntul Gheorghe”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load