AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 47
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Clubul de fotbal "Sheriff" are doi membri noi

18 ian. 13:20   Sport
1995

Clubul de fotbal Sheriff (Tiraspol) a fost completat cu cîțiva noi legionari. În special, noii jucători ai Clubului de la Tiraspol au devenit Mijlocașul din Ghana, Patrik Kpozo și atacantul Brazilian, José Vitor Rodrigues da Silva dos Santos PERNAMBUCO, care au trecut cu succes testele medicale, după care conducerea și jucătorii clubului au semnat un contract de muncă.

Patrik Kpozo s-a născut pe 15 iulie 1997 în capitala statului Ghana, Accra. În 2015 s-a transferat de la echipa Inter Ellaysîn Campionatul Suediei, unde a devenit parte componentă la FC «AIK». În țara scandinavă a mai evoluat la «Estersund» și FC «Loulea», dar și în Norvegia la «Tromse». Patrik a bifat cicni meciuri în calificările Ligii Europa (4 dintre care în primul unsprezece).

În 2015 a debutat la echipa națională a Ghanei de pînă la 20 de ani, într-un meci contra echipei Mali.

Vitor Pernambuco s-a născut pe 28 aprilie 1998 în localitatea braziliană Ilkha di Catamarala. Cariera la juniorat a petrecut-o la FC «Portugeza», cu care a și încheiat primul contract profesionist, de unde s-a transferat la «Iaguarina». În Europa a ajuns în anul 2019, semnînd cu echipa din primul eșalon fotbalistic al Campionatului din Ucraina – FC «Lviv». A urmat o jumătate de an la cel mai titrat club din Georgia, «Dinamo» Tbilisi.

Ultima perioadă a petrecut-o în Norvegia la «Bode Glimt».


În calificările Cupelor Europene a jucat în patru partide, reușind să înscrie o dată.

Colectivul FC ”Sheriff” îi saluta pe Vitor Pernambuco și Patrik Kpozo și le dorește mult succes în tricoul galben-negru al echipei de la Tiraspol.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав