Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cine va antrena de acum înainte echipa de fotbal Sheriff Tiraspol

7 iun. 2018,, 14:20   Sport
3187 0

Tehnicianul croat Goran Sablic (38 de ani) va antrena de acum înainte echipa de fotbal Sheriff Tiraspol, liderul campionatului naţional, relatează MOLDPRES.

"Îmi doresc să formez o echipă competitivă şi un colectiv bun. Trebuie să cîştigăm campionatul şi nu doar atît. Este important ca Sheriff să presteze un joc modern, ofensiv și cu o posesie bună", a declarat Goran Sáblic ieri la conferinţa de presă prilejuită de instalarea sa în post.

El a precizat că deja a analizat jocul viitoarei adversare din campionatul naţional, Dinamo-Auto Tiraspol, programat pentru 10 iunie."Este o echipă cu fotbalişti experimentaţi, care sînt capabili să obţină rezultate bune. Fără îndoială, ne aşteaptă un meci greu", a spus Goran Sáblic.

Alte detalii ale contractului semnat nu au fost făcute publice.

Ca fotbalist, Goran Sáblic a jucat fundaş cinci ani la Hajduk Split în 81 de meciuri şi a marcat 3 goluri, Dinamo Kiev (52 de partide - 2 goluri), Hajduk Split (16 meciuri). A disputat şi cinci meciuri pentru echipa naţională. Pînă la Sheriff a fost manager la PNK Split (2013, 2015-2016), NK Şiroki Brieg. Sheriff a rămas fără antrenor la sfîrșitul lunii aprilie, după demisia italianului Roberto Bordin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?