X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine sînt marii cîștigători ai Cupei Moldovei la tenis de masă

30 dec. 2019,, 08:30   Sport
3326 0

Alexandra Chiriacova (Dubăsari) și Andrei Puțuntică, originar din Călărași, au devenit posesori ai Cupei Moldovei la tenis de masă, au informat vineri surse din cadrul federației naționale.

Competiția s-a desfășurat la Bălți. ”Alexandra Chiriacova este, cu adevărat, cea mai puternică”, a declarat pentru agenție antrenorul câștigătoarei Valeriu Grosu, relatează Știri.md cu referire la Moldpres.

Pe locul doi s-a situat Vlada Caraulnaia din capitală, iar pe trei - Natalina Brânză (Bălți). ”Evoluția Vladei Caraulnaia a fost o surpriză”, consideră mai mulți experți inclusiv Ivan Capsamun. În faza finală a concursului feminin au evoluat zece jucătoare.

Andrei Puțuntică a învins în toate meciurile disputate cu scorul 3-0. El a fost urmat pe podiumul de premiere, în ordine, de Vladislav Ursu și Felix Cozmolici, ambii din Chișinău. Toți premianții sunt elevi ai antrenorului Vladimir Semipeadnâi.

În faza finală a turneului au evoluat opt jucători. Surpriză a fost calificare în această etapă a lui Mihai Caminschi din Ungheni în defavoarea maestrului sportului Veniamin Dubrovin (Bălți).


Alexandra Chiriacova este legitimată la clubul Farul din Constanța (România ). Ea a mai cucerit Cupa Moldovei în 2017 și 2018. Anul trecut a ocupat locul trei la turneul internațional din Istanbul (Turcia). Anul curent a devenit campioană a României pe echipe, categoria de vârstă Under-16.

Andrei Puțuntică evoluează în campionatul Germaniei. El este câștigător al turneului World Cadet Challenge la dublu masculin și medaliat cu argint în concursul pe echipe, ocupant al locului trei la Campionatul European de juniori la dublu masculin (Under -18).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?