TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine găteşte pentru vedetele fotbalului

Cine găteşte pentru vedetele fotbalului

Calea spre glorie a fotbaliştilor nu depinde doar de munca depusă zi de zi la antrenamente, de perfecţionarea tehnicii sau de dedicaţia de care dau dovadă pe dreptunghiul verde.

Contează în mare parte şi alimentaţia corectă a sportivului.

Un bucătar englez şi-a făcut un nume, în special prin faptul că le găteşte vedetelor reprezentativei Angliei, dar şi face legea în bucătăriile starurilor din Premier League, printre care Kevin de Bruyne sau Ilkay Gundogan.

Este vorba de Jonny Marsh care, recent, a fost angajat și de fundaşul lui Manchester United, Luke Shaw, de portarul selecţionatei Angliei, Jordan Pickford, iar în timpul Campionatului Mondial a sporovăit la bucătărie alături de celebrul Gary Neville.

Aventura lui Jonny Marsh în anturajul fotbaliştilor a început chiar acasă la Kevin de Bruyne, atunci cînd belgianul l-a angajat să-i gătească de Crăciun. Mijlocaşul lui Manchester City a rămas atît de impresionat încît l-a recomandat şi coechipierilor săi. De atunci, Jonny este cel care le face meniurile şi asta pentru că el poate găti aproape orice, iar jucătorilor le place să mănînce ceea ce se găteşte în ţările lor de origine.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load