X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cine este noul pretendent la lupta cu McGregor

11 noi. 2021,, 18:00   Sport
3183 0

Luptătorul american de arte marțiale mixte (MMA), Max Holloway, a spus că se află pe lista scurtă a pretendenților la lupta împotriva irlandezului Conor McGregor. Despre acest lucru a anunțat TMZ.

Americanul în vîrstă de 29 de ani susține că este unul dintre cei care se pot întîlni cu McGregor în octogonul campionatului Absolute Fighting (UFC) atunci cînd irlandezul își va relua performanțele. "Sînt mereu pe lista scurtă pentru această luptă. sînt cel mai bun boxer din UFC", a spus Holloway.

Președintele UFC, Dana White, de asemenea a comentat situația din jurul presupusei lupte lui McGregor. Promotorul a spus că irlandezul va conduce Turneul UFC cînd se va întoarce la lupte, relatează Noi.md .

Dorința de a lupta cu McGregor a fost deja exprimată de americanul Michael Chandler. El a anunțat despre aacest lucru pe Twitter. Irlandezul a reacționat deja la înregistrarea lui Chandler, menționînd că este interesat de confruntare.

În iulie, McGregor a pierdut în a treia luptă împotriva lui Dustin Poirier. La sfîrșitul primei runde, el a fost rănit. Ulterior a fost diagnosticat cu o fractură.



McGregor a pierdut în două lupte împotriva lui Poirier. El a cîștigat doar în prima luptă față în față în 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?