X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cine este băiețelul care i-a sărit în brațe lui Ronaldo

16 sep. 2022,, 17:30   Sport
5661 0

Băiatul care a fost îmbrățișat de Ronaldo în fața hotelului este Angelo. De cinci ani, pasiunea micuțului din Comrat este fotbalul, iar Ronaldo – exemplu pentru el.

Mama lui povestește că a reușit să cumpere doar un bilet la meci, însă a început să caute hotelul unde se vor opri fotbaliștii de la Manchester, pentru ca piciul să își realizeze visul și să își vadă idolul. Ea i-a explicat fiului ce trebuie să facă și i-a spus că ar putea fi unica lui șansă să îl vadă pe starul de la Manchester și nu o poate rata.

Cînd echipa engleză pornea spre meci, Angelo a reușit să treacă de pază și l-a îmbrățișat pe Ronaldo. Semnătura lăsată de portughez pe maiou i-a permis copilului să intre împreună cu mama sa la meci.

„Bravo, băiatule. Așa cum ai mers spre mine astăzi, să mergi spre succes”, i-a spus Ronaldo în timpul discuției scurte de lîngă autocar.

Mama lui Angelo a îndemnat părinții să creadă în visul copiilor lor și să încerce să îl realizeze. „Cineva a rîs de ideea mea. Nimeni nu a crezut. Cine a crezut, erau puțini. Să nu ascultați niciodată pe nimeni. Nu cedați și mergeți spre vis”, spune femeia.


„Mi se părea că se cunosc de mult timp. Asta nu a arătat ca o întîlnire între un fan și un idol. Păreau a fi doi oameni apropiați, care s-au întîlnit după despărțire de durată. Atîta bunătate în ochii lui Ronaldo, nu pot să transmit. Apoi l-a luat de mînă pe Angelo și împreună s-au dus spre autobuz, unde Ronaldo a semnat tricoul lui Angelo, după care s-au îmbrățișat din nou și și-au luat rămas bun”, mărturisește mama lui Angelo.

După ce copilului i-a fost semnat tricoului, fanii l-au asaltat pentru a fotografia autograful lui Ronaldo. Acesta a devenit vedetă în presa națională și a demonstrat, alături de mama sa, că orice vis poate fi realizat.





3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?