Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine a devenit selecţionerul echipei naţionale de juniori

26 feb. 2018,, 18:11   Sport
2353 0

Visul a devenit realitate! Fostul fotbalist Ion Testemiţanu a devenit antrenor principal și nu mai este secundul altui tehnician.

El a fost instalat în funcția de selecţioner al echipei naţionale de juniori de pînă la 15 ani. După ce şi-a agăţat ghetele în cui acum cîțiva ani, Testemiţanu a fost antrenor secund la echipa națională de seniori a Republicii Moldova în staff-urile selecţionerilor Gabi Balint, Ion Caras şi Ştefan Stoica.

"Sub bagheta lui Ion Testemiţanu ”naționala” de juniori ”sub 15 ani” nu vor intra nici într-o competiţie internaţională oficială, curent, urmînd să joace în toamna anului viitor în preliminariile Campionatului European din 2020", a declarat Ex-internaţionalul a fost secundul lui Gabi Balint.

"Eu sper să am succes cu aceşti băieţi şi posibil în viitor cu alte echipe. Eu cred în asta şi încerc să le bag în cap că totul este posibil. Echipa, care o antrenez acum, este cea mai bună", a declarat Ion Testemiţianu, selecţioner echipa naţională U-15.

Antrenorul preferat a lui Testemiţanu este fostul selecţioner al Spaniei, Vicente Del Bosque.

Discipol al clubului Zimbru Chișinău, Ion Testemiţanu, acum în vîrstă de 43 de ani, a jucat 56 de partide la echipa națională şi a înscris 5 goluri.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?