COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va avea loc meciul de fotbal Moldova-Rusia

Cînd va avea loc meciul de fotbal Moldova-Rusia

Meciul amical Moldova – Rusia, suspendat din cauza pandemiei COVID-19, se va disputa totuși, în urma înțelegerii dintre Federațiile de fotbal ale celor 2 țări. Anunțul a fost făcut de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Meciul amical Moldova – Rusia, programat inițial pentru 31 martie, se va juca în conformitate cu calendarul UEFA pentru meciurile amicale, pe 12 noiembrie 2020, pe Stadionul Zimbru din Chișinău.

Potrivit FMF, în funcție de evoluția stării epidemiologice din țară, se va stabili ulterior dacă meciul se va disputa cu spectatori sau cu porțile închise, transmite sputnik.md.

"Avem o relație strînsă de amicitate între federațiile de fotbal ale acestor două țări. Convorbirile privind planificarea desfășurării meciului amical nu au durat mult, ne-am înțeles foarte repede. Jucătorii vor avea posibilitatea de a întîlni adversari pe măsură", a declarat pentru Sputnik vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu.


De menționat că Naționala noastră va mai juca un meci amical pe 7 octombrie, la Parma, cu Italia. În luna noiembrie, tricolorii urmează să mai dispute două meciuri oficiale, în cadrul turneului Liga Națiunilor: pe 15 noiembrie cu Grecia (la Chișinău) și pe 18 noiembrie cu Kosovo (locul încă nu a fost stabilit).

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load