Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Christian Eriksen, prima reacție după ce a trecut pe lîngă moarte: „Vreau să înțeleg ce s-a întîmplat!”

14 iun. 2021,, 15:15   Sport
2936 0

Christian Eriksen a avut o primă reacție după stopul cardiac suferit în partida Danemarca – Finlanda de la EURO 2020.

În minutul 43 al partidei de la Copenhaga, Eriksen s-a prăbușit subit. Fotbalistul a fost resuscitat pe gazon și, ulterior, dus la spital.

Partida Danemarca – Finlanda a fost reluată în aceeași zi, după ce fusese suspendată. Într-un final, finlandezii s-au impus cu 1-0.

Christian Eriksen, prima reacție după ce a trecut pe lîngă moarte

Într-o primă reacție după incidentul halucinant, fotbalistul danez le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în acele clipe grele. Eriksen a mai spus că își dorește să afle cauza pentru stopul cardiac pe care l-a suferit.


„Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întîmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine”, a declarat Christian Eriksen, pentru Gazzetta dello Sport.

Medicul naționalei Danemarcei, dezvăluiri despre Christian Eriksen

Morten Boesen, medicul echipei naționale a Danemarcei, a vorbit despre cum se simte acum fotbalistul lui Inter.

„Rezultatele testelor pe care le-am făcut au fost pozitive. Cu toate acestea, Christian se află încă în spital și sub continuă supraveghere. Are simțul umorului. Este treaz și răspunde relevant și clar. Inima lui a început să bată din nou. El s-a întors la viață mulțumită defibrilatorului. Eriksen a fost mort pentru cîteva clipe”, a declarat Morten Boesen, conform Mundo Deportivo.

„Am petrecut clipe minunate împreună timp de un an și jumătate, am stat mai mult timp cu el decît cu familia mea, așa că gîndurile mele se îndreaptă către el, către soția lui și cei doi copii ai lui”, a spus Romelu Lukaku după victoria Belgiei în fața Rusiei, scor 3-0.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?