X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Campioni în sărăcie: Cum se antrenează sportivii în condiții deplorabile

19 aug. 2022,, 16:45   Sport
2290 0

De la victoriile răsunătoare și pînă la condițiile deplorabile în care se antrenează, sportivii noștri trec prin două lumi ale contrastelor. Portalul „Ziarul de gardă” a pregătit un film special despre cei mai buni sportivi ai Moldovei care cîștigă medalii la cele mai mari turnee din lume, dar în același timp se antrenează în patria lor în condiții groaznice, chiar deplorabile.

- Ducînd pe „podiumul” marilor competiții o țară măcinată de sărăcie și corupție, acești sportivi își pot cere, fără reticențe, dreptul de a fi respectați. Unii și-l cer, dar nu sînt auziți. Iar alții continuă să spere și să aștepte că, într-o zi, sportul din R. Moldova se va alinia printre prioritățile statului, se menționează în articolul „Ziarului de gardă” dedicat filmului.

Reporterii de la „Ziarul de Gardă” au însoțit mai mulți sportivi profesioniști la antrenament și le-au vorbit despre cît de greu este să obții rezultate înalte fără un sprijin adecvat din partea statului.

În următorul film, veți vedea în ce condiții se antrenează campionii Moldovei Zalina Margieva, Victor Ciobanu, Anastasia Nikita și Denis Vieru.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?