Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cele mai incendiare lupte la Gala Top Gun Maximus de la Orhei

20 iun. 2022,, 17:10   Sport
4034 0

La data de 19 iunie, la Orhei, a avut loc o gală profesionistă de excepție. Evenimentul a fost organizat de Clubul sportiv „Maximus”-Voievod în parteneriat cu promotorul profesionist „Top Gun”, comunică Noi.md.

Mulțumit de rezultat, președintele Clubului Maximus-Voievod, Oleg Sclifos, a declarat că-și dorește ca evenimentul să devină tradiție, iar următoarea ediție să fie organizată la toamnă.

„Am avut parte de un show destul de intersant. Am avut meciuri incendiare. Au avut loc două meciuri de box și opt lupte după stilul de luptă Voievod. Sîntem fericiți că acest turneu s-a încheiat fără traume. La eveniment au participat colegi din România, de la două cluburi. Cu părere de rău, pentru ei nu a cîștigat niciunul, dar asta e. Au fost niște meciuri extraordinar de strînse. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei gale. Sperăm ca aceste veniment să aibă o continuitate și ne vom întîlni la toamnă cu o nouă ediție.

Una dintre cele mai așteptate lupte la acest eveniment a fost cea dintre Țapu Denis și Luis-David Constantin, luptătorul nostru învingînd în prima rundă printr-un KO extraordinar.

Prezent la eveniment, luptătorul Alexandr Romanov spune că i-a plăcut ceea ce a văzut pe ringul de luptă și că astfel de competiții pentru el sînt o adevărată sărbătoare.


„Sportul unește oamenii cel mai bine, fiind cel mai curat și sincer lucru de pe pămînt. Perspective are fiecare luptător, important este să crezi în sine, în antrenor și în visurile tale și să faci tot ce-ți stă în puteri pentru asta. Sportul profesional este un lucru pentru care trebuie să te jertfești, care te impune să renunți la tot practic, mai ales la timpul personal. Dacă omul este gata pentru toate astea, atunci poate atinge noi culmi”, a declarat Romanov.

Oaspeții din România au apreciat nivelul de pregătire a sportivilor noștri și spun că, în pofida faptului că pleacă acasă doar cu înfrîngeri, au doar amintiri frumoase de la eveniment și îi așteaptă pe luptătorii moldoveni, cît de curînd, la București

„Gala a fost superbă, mi-a plăcut tot. Eu am o vorbă pe care o spun mereu: prin antrenament, obții multe calități, dar cu inima de războinic te naști. Băieții au luptat cu inima și asta a fost cel mai important. Așa poți atinge inimile celorlalți spectatori”, a menționat antrenorul român Ionuț Atodiresei.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?