Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Cei mai puternici bărbaţi şi-au măsurat puterile la Campionatul de Armwrestling

17 mar. 2018,, 20:04   Sport
3411 0

Cei mai puternici bărbaţi și tineri din ţară şi-au măsurat, astăzi puterile la Campionatul Național de Armwrestling.

În cadrul evenimentului, a fost organizată și o competiție pentru sportivii cu nevoi speciale, care au demonstrat că nu există nici un impediment, atunci cînd cu adevărat îți dorești ceva. Cîștigătorii marelui concurs s-au ales cu diplome și premii bănești.

La campionatul național de armwrestling s-au înregistrat 170 de bărbați. Unul dintre participanții este și Victor Malic. Acum 14 ani, acesta a suferit un grav accident rutier în urma căruia a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Cu toate acestea, bărbatul nu și-a pierdut pofta de viață. "Am avut un accident dar nu lăsăm mîinile jos. 90 de procente în viața noastră acuma este în mîini.Anul acesta pentru prima dată particip.Din curiozitate chiar am venit", a spus participantul Victor Malic.

Victor Malic spune că s-a pregătit mult pentru acest campionat. "Muncim zi de zi. Ne ocupăm cu sportul pur și simplu. Greutăți mai des", a spus participantul Victor Malic. Antrenamentele interminabile le sînt cunoscute și altor sportivi. Constantin Gonțu are 17 ani și practică armwrestling de mai bine de un an. Adolescentul spune că o prestaţie bună nu ţine doar de putere ci şi de tehnica folosită."E important totul și viteza, și puterea.Am avut emoții", a spus participantul Constantin Gonțu.

Orele petrecute în sala de antrenamente trec foarte repede pentru Constantin Gonțu, care spune că visul să este să ajungă... "La campionatul mondial."La eveniment a fost prezent și deputatul democrat Constantin Țuțu, care s-a ales și cu o diplomă de gratitudine."Mesajul meu este foarte simplu. Trofee gratis niciodată nu se dau. Trebuie să muncească foarte mult.Nu am un anumit gen de sport pe care îl susțin. Susțin toate genurile de sport din Republica Moldova și toți sportivii", a spus deputatul PDM, Constantin Țuțu. Cîștigătorii vor pleca în luna mai la Campionatul European de Armwrestling, care va avea loc în orașul Sofia din Bulgaria.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?