Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

"Cea mai frumoasă atletă din lume", noul antrenor de fitness de la Borussia Dortmund!

7 oct. 2020,, 00:01   Sport
5419 0

Considerată "cea mai sexy atletă din lume", Alica Schmidt (21 de ani) s-a alăturat staffului de la Borussia Dortmund, transmite digisport.ro.

Chiar dacă își împarte viața între modelling și atletism, Alica Schmidt a acceptat propunerea Borussiei Dortmund, iar de acum încolo se va ocupa de partea de fitness din cadrul primei echipe.

Mats Hummels a fost prima vedetă de la Dortmund care s-a antrenat cu Alica Schmidt, iar la final a fost surprins de condiția fizică a acesteia. Cei doi s-au antrenat în sală, după care s-au întrecut pe o distanță de 400 de metri. Alica a câștigat, iar Hummels a fost doborât: "E clar că am subestimat-o", a spus fundașul de 31 de ani.

Conform The Sun, Alica Schmidt este marea speranță a Germaniei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2017, Alica Schmidt a obținut argintul la Europenele U20, în proba de ștafetă feminină 4x400 metri. În 2019, Alica Schmidt a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Atltetism U23.

Revista australiană "Busted Coverage" a numit-o pe Alica "cea mai sexy atletă din lume".


Alica Schmidt a avut o ofertă de a semna cu Playboy, dar a ales să se concentreze pe partea sportivă, iar acum se gândește numai la Jocurile Olimpice.

Alica Schmidt are 1 milion de urmăritori pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?