X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce spune Cristiano Ronaldo despre o revenire la Real Madrid

19 aug. 2021,, 00:00   Sport
3632 0

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Juventus Torino, a exclus marţi seară orice intenţie de a reveni la Real Madrid, aşa cum au scris unele ziare spaniole, regretînd totodată că unii jurnalişti “se joacă cu numele său”.

“Povestea mea la Real Madrid este scrisă. Este înregistrată. În cuvinte şi cifre, în trofee şi titluri, în recorduri şi mari titluri”, a scris, în limba engleză, pe contul său de Instagram “CR7″, fotbalistul lusitan, care a jucat timp de nouă sezoane la Real Madrid (2009-2018), transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Tot în cursul zilei de marţi, antrenorul lui Real, Carlo Ancelotti, a dezminţit la rîndul său orice proiect în acest sens, într-un mesaj pe Twitter.

″În afara celui mai recent episod din Spania, au circulat informaţii frecvente care mă asociau cu mai multe cluburi din diferite campionate, fără ca cineva să se străduiască vreodată să încerce să caute adevărul”, a adăugat Ronaldo, aflat de cîteva luni în centrul mai multor zvonuri despre transferuri, în momentul în care se pregăteşte să înceapă al patrulea şi ultimul său an de contract cu Juventus.

“Rup acum tăcerea pentru a spune că nu pot permite oamenilor să se joace în continuare cu numele meu. Rămîn concentrat pe cariera mea şi pe munca mea, angajat şi pregătit pentru toate provocările care urmează”, a mai scris jucătorul portughez, în vîrstă de 36 de ani, golgheter al campionatului Italiei în sezonul trecut, fără a confirma în mod explicit dacă rămîne la “Bătrîna Doamnă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?