Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Catalanii anunță marea știre: Messi semnează! Renunță la mai mult de jumătate din salariu!

14 iul. 2021,, 17:15   Sport
2530 0

Lionel Messi (34 de ani) ar avea deja acord cu Barcelona pentru un contract pe 5 ani. Cu 20 de milioane de euro salariu anual net. Pînă acum, cîștiga 48 de milioane.

Pe 1 iulie, Leo Messi a devenit jucător liber. Era pentru prima oară cînd nu mai avea contract cu Barcelona, club la care juca de la 13 ani, din septembrie 2000. Dar era aproape sigur că va continua pe "Camp Nou".

Oficializarea noului contract al lui Messi e așteptată mîine sau vineri

Potrivit Mundo Deportivo, oficializarea noului acord este iminentă, așteptată mîine sau vineri. Înțelegerea între club și jucător ar fi totală, mai rîmîne doar ca liga spaniolă să accepte înregistrarea contractului.

Nu înseamnă că Messi va juca în blaugrana pînă în 2026


Argentinianul, 34 de ani, care tocmai a cucerit Copa América și e favorit la al 7-lea său Balon de Aur, semnează pe cinci sezoane, susțin jurnaliștii catalani, aceasta fiind forma ideală pentru acest pact. Nu înseamnă că va evolua la echipa blaugrana pînă în 2026, poate fi în această perioadă și ambasador al clubului în SUA, de exemplu.

Mundo Deportivo dezvăluie și sacrificiul făcut de Messi pentru a rămîne Barça. A renunțat la mai mult de jumătate din salariu. Înainte, cîștiga anual 48 de milioane de euro. Net. De acum, va avea 20 de milioane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?