X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Carlo Ancelotti: "Vrem să ne luăm revanșa de la Sheriff pentru înfrîngerea de la Madrid"

24 noi. 2021,, 12:15   Sport
2590 0

Antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat că meciul de astăzi cu Sheriff Tiraspol este crucial pentru echipa ca să iasă din grupă și va face tot posibilul pentru a cîștiga și a-și lua revanșa pentru înfrîngerea de la Madrid pe Santiago Bernabeu.

"Cînd joci fotbal, trebuie să te antrenezi și să te adaptezi la tot. Meciul cu Sheriff este unul dintre puținele pe care le-am pierdut în acest sezon, vrem să ne luăm revanșa și vom încerca să o facem în cel mai bun mod. Primul meci a fost o experiență neplăcută pentru noi, Sheriff ne-a învins pe Bernabeu. Trebuie să evităm greșelile meciului precedent, să facem bine ceea ce facem acum, fără grabă, cu încredere. Trebuie să jucăm bine timp de 90 de minute, noi ne cunoaștem pe noi, îl cunoaștem pe cei de la Sheriff, ei ne cunosc... cred că trebuie să avem un meci frumos. Iar victoria va fi factorul decisiv pentru ieșirea din grup", a spus Carlo Ancelotti.

Vorbind despre călătoria la Tiraspol, el a menționat că a fost o călătorie lungă, 4 ore, ca la Kiev.

"Nu există nici o problemă, pentru că avem un hotel bun, stadion și gazon în stare excelentă. Călătoria a fost destul de normală, lungă, dar ce putem face? Dar hotelul este bun și stadionul m-a surprins plăcut", a spus Carlo Ancelotti

Vorbind în general despre activitatea antrenorului Real Madrid, el a spus: "Nu, nu este greu. Dacă participi la curse, mai bine să iei un Ferrari decît un Fiat 500. Asta simt cînd antrenez Real Madrid. Presiune? Fiecare antrenor se află sub presiune – face parte din munca noastră, precum și responsabilitatea și așteptările mari de la cel mai mare club din lume".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?