Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Care este condiția revenirii lui Nurmagomedov în sport

19 ian. 2021,, 13:40   Sport
6074 0

Javier Mendez, antrenorul luptătorului rus de stil mixt (MMA), Habib Nurmagomedov, a numit condiția revenirii sale în sport. Cuvintele sale au fost citate de RT.

Mendez a declarat că Nurmagomedov își va relua cariera doar cu condiția obținerii permisiunii de la mama sa. El a menționat că rusul în nici un caz nu vor merge împotriva opiniei sale.

"El a spus:"I-am promis mamei". Cunoscînd caracterul său minunat, dacă el va decide să se întoarcă, văzînd un adversar demn, el o va întreba mai întîi pe ea", a conchis antrenorul.

La 18 ianuarie, Președintele campionatului absolut de luptă (UFC), Dan White, a declarat că a planificat o nouă întîlnire cu Nurmagomedov. El va discuta cu luptătorul de 32 de ani la Las Vegas. Înainte de aceasta, președintele UFC a declarat că rusul se poate întoarce dacă participanții la turneul UFC 257 vor arăta rezultate remarcabile și îi vor provoca dorința de a lupta din nou.

Nurmagomedov și-a anunțat sfîrșitul carierei în luna octombrie a anul trecut, după ce l-a învins pe americanul Justin Gaethje. El și-a explicat decizia de a părăsi sportul prin dorința de a petrece mai mult timp cu mamă care nu dorește ca el să lupte fără supravegherea tatălui său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?