Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Căpitanul naționalei olimpice de fotbal a Germaniei a cerut-o în căsătorie pe iubita sa

27 iul. 2021,, 05:00   Sport
2459 0

Max Kruse (33 de ani), atacantul lui Union Berlin și căpitanul naționalei olimpice de fotbal a Germaniei, și-a cerut iubita în căsătorie după meciul cu Arabia Saudită, cîștigat la limită, scor 3-2.

Kruse a fost integralist în naționala Germaniei la partida de la Yokohama, a reușit o pasă de gol pentru reușita decisivă a meciului, iar la interviul de după meci a surprins pe toată lumea, cînd a luat microfonul, s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, aflată, cel mai probabil, acasă, în fața televizorului.

"Da, dragă, sîntem împreună de cîteva luni. De fapt, de un an. A fost o perioadă frumoasă și, chiar dacă nu sîntem împreună, trebuie să fac asta. Așa cum poți citi (n.r - arată tricoul la cameră): Te iubesc! Vrei să fii soția mea?", a spus Kruse, potrivit t-online.de.

Reporterul l-a felicitat pe Kruse în direct, dar fotbalistul a fost mai rezervat: "Da, doar dacă spune da!". Presa din Germania scrie că Dilara, iubita fotbalistului, a acceptat cererea în căsătorie.

Max Kruse și-ar fi dorit să facă acest gest încă de la primul meci de la Jocurile Olimpice, dar rezultatul dezamăgitor înregistrat de Germania, 2-4 contra Braziliei, l-a făcut să amîne cererea în căsătorie.


Max Kruse are în CV cluburi precum St. Pauli, Werder Bremen, Borussia Monchengladbach, Wolfsburg, Freiburg sau Fenerbahce. El a strîns 14 meciuri și 4 goluri la naționala de seniori a Germaniei, iar la nivelul echipelor de club a cîștigat o Supercupă a Germaniei, cu Wolfsburg, în sezonul 2015/2016.

Naționala olimpică a Germaniei are trei puncte după primele două meciuri din grupa D și are nevoie de victorie în ultimul Joc, cu Coasta de Fildeș (miercuri, 11:00), pentru a se califica în sferturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?